Català Español English
 
 


 

Terrasseta Multicultural Rimaires · JUNY

 

Rimaires és un espai escènic a l'aire lliure que neix i flueix entre vinyes de cava i ceps. Ri ...mMm... aires de dansa, teatre, circ, música i cinema a la fresca. Ri ...mMm... aires de postes de sol i peus descalços sobre l'herba fresqueta. Una terrasseta on relaxar-se i gaudir tot prenent una copeta entre amics.

 

A partir 12h · Copa de cava i aperitiu entre vinyes.

A partir 18h · Espectacles i tallers infantils.

A partir 20h · Petits espectacles durant la posta de sol.

A partir 22h · Cinema a la fresca.

 

Interactueu amb nosaltres a través: www.facebook.com/rimaires.terrassetamulticultural i rimaires@gmail.com

 

 

 

Dissabte 7 de juny

 

A partir de les 20h · DOO / Fusion - Rock de muntanya

DOO neix de l'inquietud de Paco Deogracias i Lu Hernaez de fusionar el didgeridoo australià i la guitarra elèctrica. El resultat és una formació on Lu Hernaez toca el didgeridoo i la bateria orgànica i Paco Deogracias toca la caixa de ritmes i la guitarra elèctrica. La singularitat de la formació els ha portat a crear un so propi i també temes originals, tenint sempre en compte l'infinitat de temes inspirats en els sons de la fusió i les bases de rock en tot el seu context.

www.facebook.com/pages/DOO

 

A partir de les 22h · KO&DIGITAL FESTIVAL

Projecció de les pel·lícules guanyadores del Festival Internacional de Cinema Solidari, Social i Mediambiental 2013. Festival Internacional de Cinema de la Capital del Cava, Sant Sadurní d'Anoia.

www.ccong.es i www.kofestivalsolidari.com

 

 

Dissabte 14 de juny

 

A partir de les 20h · Primo Zon: Cançons i perVersions

Primo Zon, vocalista de grups com Abono Pa La Tierra, Delay Lama, Not Us o Els Capítols d'una Història i ara a punt d'estrenar el seu primer disc en solitari: INVIERNO. Tints de pop, rock, grunge i psicodèlia amb Los Culpables de Todo, la banda que l'acompanya a l'estudi i en alguns directes.

 

Cançons i perVersions és un concert - monòleg on Primi Zon interpreta cançons pròpies i un seguit de versions (que ell mateix perverteix...) com a homenatge a aquelles cançons o artistes que l'han influenciat d'alguna manera (Jaume Sisa, Bob Marley, Rubianes...).

www.primozon.com

 

 

Dissabte 21 de juny

 

A partir de les 20h · Marina Gil / Música pròpia, versions i contes.

Gil és caminera i col·leccionista de cançons i històries boniques. Un moment especial, un fet que indigna o convidar a viure amb alegria i coherència, són possibles inspiracions per agafar la guitarra i posar-se a compondre o fer la seva pròpia versió i afegir-ho al repertori sempre en creixement de La Música del Camí. Avui ens presentarà: Et canto un conte? Música i contes s'entrellacen per fer viatjar als oients darrera els passos de Marina Gil, que té un record per cada so que interpreta o crea.

marinacantacuentos@gmail.com - www.marinagil.com

 

 

Dissabte 28 de juny

 

A partir de les 20h · La Folie / Reggae - Poesia intimista

La Folie és un duo de guitarra i veu, és la passió per la música i amor per l'art, són melodies que fan somriure, són els nostres millors moments compartits amb tu.

www.facebook.com/lafoliebcn - http://soundcloud.com/lafoliebcn

Comparteix aquesta noticia en:


<<< tornar
Cava Guilera. Masia Ca l’Artigas, s/n. 08739 Lavern (Subirats) – Penedès – BARCELONA. Gps: 41º 23’ 55’’ N – 1º 46’ 13’’ E
I també Rodalies Renfe R4 · Parada: Lavern – Subirats. A 10 minuts caminant de Cava Guilera!
Tel. (0034) 93 899 30 85 – info@cavaguilera.com / martaguilera@cavaguilera.com
disseny Miguel Hileno amb tecnologia Vinum.cat
Avís legal
Termes i condicions