Si tienes cualquier problema al hacer un pedido, por favor, llámanos al 93 899 30 85 o envíanos un correo a info@cavaguilera.com

My top 10: Pedro Ballesteros & Decanter

/// Reconeixement /// Cava: My top 10 al Decanter Magazine December 2018 _._

Decanter, la revista de vins més important d’Europa, ens posiciona com un dels 10 millors caves del moment. És un honor tan absolutament inmens que voldríem començar pels agraïments: A la revista Decanter per dedicar un espai al Cava, al Consell Regulador del Cava per brindar-nos aquesta oportunitat tan increïble i a Pedro Ballesteros Master of Wine per deixar-se captivar pels nostres caves de criança llarga.

Pedro Ballesteros MW va tastar dos dels nostres caves premium més representatius. Guilera Musivari 2007: Cava homenatge a Pere Guilera i també cava insígnia del celler. I Guilera Xarel·la 2012: Cava homenatge al xarel·lo i a la dona, i primer monovarietal 100% xarel·lo del celler. Aquests dos caves han rebut una puntuació de 90 i 92 punts respectivament.

Aquest 2018 estem vivint un final d’any meteòric, ple de guardons i reconeixements d’alçada, com no ens havia passat mai abans. A Cava Guilera fa més de 90 anys que elaborem caves de llarga criança i la veritat és que no ha estat fàcil arribar fins aquí… Com diu el nostre cava premium més agosarat: El temps permet que allò tan anhelat eclosioni –només– quan és el moment. Moltes gràcies i felicitats a la resta de caves premiats!